En grön rådhuspodd, del 1: Det här är Sara och Niclas

Sara Richert och Niclas Persson under inspelningen av En grön rådhuspodd

I premiäravsnittet av En grön rådhuspodd berättar Miljöpartiets kommunalråd i Örebro, Sara Richert och Niclas Persson om podden, sig själva och olika saker som hänt i örebropolitiken och den gröna politiken under januari. Vi inleder den här serien poddar med en introduktion helt enkelt.

Varför känner sig Niclas nästan för gammal för att vara politiker? Vad har Sara för koppling till Australien? Två av frågorna som får svar. Under samtalet avhandlas dessutom Örebros köp av vindkraftverk, decentralisering av kommunala bolags huvudkontor, Miljöpartiets härliga och engagerade fritidspolitiker, brädspel, ultralöpning och mycket annat. Dessutom uppmanar Sara och Niclas dig som lyssnar att tipsa om spännande personer de borde bjuda in till samtal i podden. Gör det genom att skicka ett meddelande till Fredrik Welander, politisk sekreterare för Miljöpartiet i Örebro. Fredrik nås via fredrik.welander@mp.se.

poddbild27 februari spelar vi in nästa avsnitt En grön rådhuspodd, och då kommer vi att ha en spännande gäst med i samtalet. Du kan lyssna på podden genom att klicka på PLAY under bilden eller i slutet av den här artikeln. Vi räknar också att podden inom en vecka ska dyka upp på iTunes så att du som använder Podcaster kan prenumerera i din mobil.

Låten i podden heter Breakin’n dub och är signerad Bigben.

Play
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

En reaktion på “En grön rådhuspodd, del 1: Det här är Sara och Niclas”

Kommentarer inaktiverade.