Om bloggen

Här bloggar Sara Richert och Niclas Persson, kommunalråd för Miljöpartiet de gröna i Örebro kommun. Här bloggar också Kukkamariia Valtola Sjöberg och Fredrik Welander, politiska sekreterare för Miljöpartiet i Örebro kommun.

Vi kommer att dela med oss av tankar, idéer och betraktelser från livet i rådhuset vid Stortorget i Örebro. Det kommer att handla mycket om grön politik och hur vi jobbar för att den ska bidra till Örebros utveckling. Förstås kommer du också att kunna läsa om flera av de förtroendevalda som tillsammans kämpar i Miljöpartiet för att bidra till en grön och hållbar utveckling av Örebro.

Följ Miljöpartiet Örebro på Facebook.

Sara Richert
Sara Richert är kommunalråd för Miljöpartiet de gröna i Örebro kommun. Dessutom miljöekonom, egenföretagare och ultralöpare. Low carbon – high happiness!

Sara på Facebook
Sara på twitter
Mer om Sara på mp.se

Niclas Persson
Niclas Persson är kommunalråd för Miljöpartiet de gröna i Örebro. Niclas är vän av flyktingar och miljön. Vice ordförande för LSU.

Niclas på Facebook
Niclas på twitter
Mer om Niclas på mp.se


Kukkamariia Valtola Sjöberg

Kukkamariia Valtola Sjöberg är politisk sekreterare för Miljöpartiet i Örebro. Kukkamariia bor i Gnesta och har politiska uppdrag för Miljöpartiet i Sörmland när hon inte är i Örebro och arbetar i Rådhuset.

Mer om Kukkamariia finns på mp.se.


Fredrik Welander
Fredrik Welander är politisk sekreterare för Miljöpartiet i Örebro. Kulturvetare och kommunikatör i grunden. Entreprenör, förnyelsebyråkrat och konsult på fritiden. Samt skribent, fotograf och basist. Pappa till två. Gift med en. Med hund.

facebook.com/fredrikwelander
twitter.com/fredrikwelander
instagram.com/fredrikwelander
Mer om Fredrik finns på fredrikwelander.se.